Değerli İslami Yaşam Ailesi,
Bazı kardeşler sanki msn ortamında konuşuyormuş gibi kelimeleri eksik ve kusurlu yazıyorlar...
En önemlisi Allah lafzı....
1 allah
2 allh vs.
Bunlar nasıl yazı mübarekler biraz daha dikkat lütfen...
Allah Lafzına Dikkat!
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Re: Allah Lafzına Dikkat!
evet guzel hatırlatma ama arkadasların klavye kullanımı belkı hızlı oldugu için harfleri unutuyo olabılırler bilerek yapılabılecegını zannetmıyorum
TESETTÜRLÜYÜM ÇÜNKÜ;TESETTÜRÜN ENBAŞ VASFI "BAŞÖRTÜSÜNÜ"İLK ÖNCE KALBİMDE SONRA KAFAMDA TAŞIYORUM..
Allah razı olsun kardeşim.Ama ben de seraya katılıyorum.Bilerek yapılıyor olamaz.
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)
General kardeşime katılıyorum.selam ve ALLAH lafızları doğru yazılmıyor.selamı kısaltmayalım.ve ALLAH lafzınıda lütfen büyük harfle yazalım..selametle..
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
BENCEDE BİLEREK YAZILMIYORDUR BELKİ BENİM GİBİ PC NİN ACEMİSİDİRLER
- chrisanthem
- Yeni Üye
kardeşlerim özellikle BENDEN SONRA KİM GELSİN konulu forumda bu tür yazım hataları çok yapılıyor,dikkatimi çekti...o forum gerçekten çok hoş ancak bazı kardeşlerimiz msn ortamından farksız davranmışlar:) bu gerçekten üzücü ve önemli bir konu,lütfen forum sorumlusu kardeşlerimiz bahsettiğimiz kardeşleri bizzat uyarsınlar,Allah Rızası için tabiki...ben isim vermek istemem orada hepsi aşikar zaten...vesselam
Batılı yıkmak için kuşandığın kılıcın,Kabzasında bir dirhem gümüş de ben olsaydım...
- lazhuseyin
- Özel Üye
ben bişey anlamış degilim aşikar derken nasıl yani ne demek istiyorsun varsa benimhatam veya bi yanlışım aha msnem belli gelin benimlen ilgili bi sorununuz sorunu olan varsa orada benlenn görüşün konuşun olurmu böyle herşeyi ortaya atıp işte böyle şöyle denipte ghem üyelein hemde burdaki güzel degerli insanların üzmek veya rahatsız etmek olmas dimi bakın söyledim eger varsa benlen bi sorunu olan lütfen ricam bana bildirsin msnemden bendse bileyim nerde hatam var ve kendimi ona göre düzelteyim olurmu canı gönül daşlarım allah razı olsun beni dinleyip katlandıgınız için hakkınızı helal edin ve kusuruma bakmayın a.e.olun bakimuhabbetlen k.i.b