Selamünaleyküm

Yeni Üye Olan Arkaşlarımızın Kendilerini Tanıtarak Ailemize Katılım Noktası

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Kullanıcı avatarı
zeliha37
Yeni Üye
Yeni Üye

Selamünaleyküm

Mesaj gönderen zeliha37 »

Arkadaşlar Hayırlı Sabahlar inşallah hepimiz için hayırlı bir gün olur.Ben yeni bir konu açmak istiyorum ama nasıl yapacağı bilmiyorum,bu şekilde değilde kendim bir bölüm açmak istiyorum.Bana yardımcı olursanız şimdiden Allah razı olsun....
Kullanıcı avatarı
nahnulillah_99
Özel Üye
Özel Üye

Re: Selamünaleyküm

Mesaj gönderen nahnulillah_99 »

inan kardeşim sana yardımcı olmak isterim ama bende yeniyim aynı dertten bende muzdaribim.ALLAH kolaylık versin...
Kullanıcı avatarı
zeliha37
Yeni Üye
Yeni Üye

Selamünaleyküm

Yinede teşekürler öğrenirseniz banada yardımcı olursanız sevinirim
Kullanıcı avatarı
nahnulillah_99
Özel Üye
Özel Üye

Re: Selamünaleyküm

Mesaj gönderen nahnulillah_99 »

BAŞIM GÖZÜM ÜSTÜNE....
Kullanıcı avatarı
Ertugrul
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu
İletişim:

Mesaj gönderen Ertugrul »

Forum Ana sayfada üst kısımda ''Forum/Forumlara girmek için tıklayınız'' butonları var,tıkladığınızda Forumlar sayfası geliyor.biraz alt kısımda konu açmak istediğiniz ilgili başlığa tekrar tıklarsanız açılan sayfada (üst sol) ''Yeni Başlık'' butonuyla paylaşımda bulunabilirsiniz.
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
Kullanıcı avatarı
zeliha37
Yeni Üye
Yeni Üye

Selamünaleyküm

Ertuğrul bey çok teşekkürler öncelikle anlattığınız için ama ben o başlığı kendim açmak istiyorum başlıklar altındaki herhangi bir konuya cevap yazmak istemiyorum.Başlığı kendim açmak istiyorum bu konudada yardımcı olabilirseniz çok ama çok sevincem.Şimdiden teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Ertugrul
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu
İletişim:

Mesaj gönderen Ertugrul »

cevap yaz derseniz yazılan konuya yorum yahut ilave yaparsınız,fakat ''yeni başlık'' size ait yeni bit konunun açılmasını sağlar.
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com

“Tanışma Bölümümüz” sayfasına dön