Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- lazhuseyin
- Özel Üye
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
gideyimmi ya gidemeyrum ne olcak neyse mecburen gidiyom selametlen baki muhabetlen inş a.e.olun .k.i.b
Re: s.a
ben gelsem olmaz mı ? hakkarı fatıhesi.dun ruyamda oralardaydım daglar arasında derelerden gectım sarp kayalıklarda avlandım eskı gunlerım aklıma geldı... vay beee....
- chrisanthem
- Yeni Üye
s.a kardeşlerim,soğuk bir istanbul gecesinden kaçıp,sıcak sohbetinize sığınmak suretiyle ben geldim...55.sahifeye yetişmek isterdim ama nasip olmadı olsun aranızda olmak herşeyden güzel...Allah'a emanet olun kardeşlerim.Benden sonra benim gibi yeni üye kardeşlerimden birisi gelirse ne güzel olur,çünkü hep aynı isimler dolaşıyor burada
Batılı yıkmak için kuşandığın kılıcın,Kabzasında bir dirhem gümüş de ben olsaydım...
- lazhuseyin
- Özel Üye
olsun daa oda bi güzellik degilmi allah razı olsun benden sonra rica etsem umutlu krıstal hayalperest kafkef veya gülferi ablam gelse olurmu
- lazhuseyin
- Özel Üye
yine gelen giden yok galiba ve hertaraf soguk ne sıcak sohbet nede sıcak bir ortam var bu diyarda kimi evine kapanmış soguk kışın kar yagışını seyrederken kimi işine koşarak ailesinin geçimi saglar ve herkes kendi dünyasında güzel sizleri selamların en güzeliylen selamlıyor saygı sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum allah razı olsun bakimuhabbetlen k.i.b
-
- Özel Üye
ben geldim ve her zamanki gibi yanlızım formda gulferi abla gelirmisinn
- lazhuseyin
- Özel Üye
yok olmadı ben geldim arayı bozdum hakkını helal et hayalperest kardeşim geç gördüm yoksa yanlız kalmasdın ama nedeyim ancak gördüm eger kabul edersen şimdi bak yanındayız ve seni yanlız bıtrakmıyoz benden sonra zeliha 37 gelsin yoksa hayalperest kardeşim gelsin rica etsem ikisinden birisi çagrıma cevap verip gelsin olurmu
- lazhuseyin
- Özel Üye
ama ben aglarım neden kimse gelmiyo
hadi gelin ricam sizden benide yanlız bırakmayın sonra ben aglarım ve üzülürüm
hadi gelin ricam sizden benide yanlız bırakmayın sonra ben aglarım ve üzülürüm
- lazhuseyin
- Özel Üye
şaka yaptım ben aglamam siz gönül dostlarımız olduktan sonra ve bizlerlen beraber olduktan sonra inş benden sonra beni neden çagırmıyorsunuz bende burdayım benide aranıza alın ne olur diye aglayan ve bekleyen kardeşlerimiz gelsin ve buyursun
- lazhuseyin
- Özel Üye
E_YILDIZ KARDEŞİM ÇAGIRMIŞ BENİ YANLIZ BIRAKMAMIŞ İŞTE HEMŞERİM OLDUGU NERDEN BELLİ KENDİ TOPRAGINI YANLIZ BIRAKMAYI ALLAH RAZI OLSUN İNŞ BENDNE SONRA GENE SEN GEL OLURMU E_YILDIZ KARDEŞİM
- lazhuseyin
- Özel Üye
ben musade istesem inş namaz kılayım gene gelecem nasip kısmet olursa olurmu inş allah razı olsun anlayışve sevgiylen hoş görüylen karşıladıgınız için
a.e.olun baki muhabetlen k.i.b hepinizi seviyorum ve dua ediyorum inş allah razı olsun
a.e.olun baki muhabetlen k.i.b hepinizi seviyorum ve dua ediyorum inş allah razı olsun