Ne müthiş denge !!!
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Ne müthiş denge !!!
YUMURTA İÇİNDEKİ SIVININ , CANLI OLABİLMESİ VE CANLININ GELİŞEBİLMESİ İÇİN GEREKEN ORTAM ŞARTLARINDAN BİRİSİ OKSİJENDİR . PEKİ BİRAZ DÜŞÜNELİM ; BU CANLI GEREKEN OKSİJENİ NEREDEN BULACAK YUMURTA KABUKLARININ İÇERİSİNDE YAŞAYABİLMEK İÇİN ?
BİR DE ŞUNA BAKIN !! YUMURTANINÜZERİNDE ORTALAMA 10 000 TANE DELİK VARDIR , VE BU DELİKLERİN SADECE BİRİNDEN SANİYEDE 6 MİLYAR MPLEKÜL GEÇMEKTEDİR !!!
SİZİ BİRKEZ DAHA ŞAŞIRTAYIM ... SON 13 GÜN DELİKLERDEN GEÇEN OKSİJEN CİVCİVE YETMEMEYE BAŞLIYOR SİZ CE ŞİMDİ NE OLACAK ?
MUHTEŞEMLİĞE BAKIN !!!! YUMURTAYA CAN VEREN ALLAH , HERŞEYİ ÖNCEDEN TASARLAMIŞ VE YUMURTANIN ÜZERİNE BİR HAVA ODACIĞI YERLEŞTİRMİŞ !!! HANİ HAŞLANMIŞ YUMURTANIN ÜZERİNDE OVAL BİR BOŞLUK VARDIR . EĞER KIRARKEN DİKKAT ETMİŞSENİZ ORADA HAVA KABARCIKLARI OLUŞUR .GAGASI OLUŞAN YAVRU CİVCİV GAGASINI HAVA ODASINA UZATIYOR VE GEREKEN OKSİJENİ KARŞILIYOR . SON 3 GÜN İSE ÇIKAN SÜT DİŞİYLE KABUĞUNU KIRIP ÇIKIYOR ...
DEMEKKİ CİVCİVE HAYAT VEREN ALLAH HERŞEYİ ÖNCEDEN DÜŞÜNMÜŞ VE HER ŞARTI YERİNE GETİRMİŞ . GEREKEN HER KANUNU KOYMUŞ . PEKİ SORUYORUM SİZE ... BU MUAZZAM OLAY TESADÜF OLABİLİR Mİ ??? YA BU ŞARTLARI HİÇBİR ŞEYDEN HABERİ OLMAYAN CİVCİV Mİ DÜZENLİYOR ??? YA DA MATERYALİST FELSEFENİN "DOĞA" DİYE NİTELENDİRDİĞİ TESADÜFLER BÜTÜNÜ MÜ ???
HAŞAA !!! SÜMME HAŞAA !!!
alıntı
BİR DE ŞUNA BAKIN !! YUMURTANINÜZERİNDE ORTALAMA 10 000 TANE DELİK VARDIR , VE BU DELİKLERİN SADECE BİRİNDEN SANİYEDE 6 MİLYAR MPLEKÜL GEÇMEKTEDİR !!!
SİZİ BİRKEZ DAHA ŞAŞIRTAYIM ... SON 13 GÜN DELİKLERDEN GEÇEN OKSİJEN CİVCİVE YETMEMEYE BAŞLIYOR SİZ CE ŞİMDİ NE OLACAK ?
MUHTEŞEMLİĞE BAKIN !!!! YUMURTAYA CAN VEREN ALLAH , HERŞEYİ ÖNCEDEN TASARLAMIŞ VE YUMURTANIN ÜZERİNE BİR HAVA ODACIĞI YERLEŞTİRMİŞ !!! HANİ HAŞLANMIŞ YUMURTANIN ÜZERİNDE OVAL BİR BOŞLUK VARDIR . EĞER KIRARKEN DİKKAT ETMİŞSENİZ ORADA HAVA KABARCIKLARI OLUŞUR .GAGASI OLUŞAN YAVRU CİVCİV GAGASINI HAVA ODASINA UZATIYOR VE GEREKEN OKSİJENİ KARŞILIYOR . SON 3 GÜN İSE ÇIKAN SÜT DİŞİYLE KABUĞUNU KIRIP ÇIKIYOR ...
DEMEKKİ CİVCİVE HAYAT VEREN ALLAH HERŞEYİ ÖNCEDEN DÜŞÜNMÜŞ VE HER ŞARTI YERİNE GETİRMİŞ . GEREKEN HER KANUNU KOYMUŞ . PEKİ SORUYORUM SİZE ... BU MUAZZAM OLAY TESADÜF OLABİLİR Mİ ??? YA BU ŞARTLARI HİÇBİR ŞEYDEN HABERİ OLMAYAN CİVCİV Mİ DÜZENLİYOR ??? YA DA MATERYALİST FELSEFENİN "DOĞA" DİYE NİTELENDİRDİĞİ TESADÜFLER BÜTÜNÜ MÜ ???
HAŞAA !!! SÜMME HAŞAA !!!
alıntı
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
Hoca merhum ceviz ağacının altına dinlenmek için oturmuş,etrafına bakınırken bal kabağı tarlasına gözü ilişmiş,hey Allahım demiş acaba küçücük bitkilerden kocaman kabağı yaratıp,kocaman ceviz ağacındanda küçücük ceviz gibi bir nimeti yaratmanın acaba hikmeti nedir diye sual ederken ceviz ağacından bir tanecik ceviz düşüvermiş hocafendinin kafasına.Haliyle hemen anlamış hikmetini işte,kafasına düşen ya bal kabağı olsaydı ..
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
Re:
Rabbin nelere kadir..... O insanların düşünemediği her inceliği düşünmüştür ve tabiyatta muhteşem bir denge kurmuştur. Bir sivrisinek bile bu tabiyatın vazgeçilmezidir...
Hamd Alemlerin Rabbi olan Allahadır....!!!
Hamd Alemlerin Rabbi olan Allahadır....!!!
"Muhakkak ki, zâlim idârecilerin huzûrunda hakkı ve adâleti müdâfaa etmek, Allâh indinde cihâdın en yücesidir." (Tirmizî, Ebû Dâvud)
- ERTANYAVUZ
- Yeni Üye
Ertugrul yazdı:Hoca merhum ceviz ağacının altına dinlenmek için oturmuş,etrafına bakınırken bal kabağı tarlasına gözü ilişmiş,hey Allahım demiş acaba küçücük bitkilerden kocaman kabağı yaratıp,kocaman ceviz ağacındanda küçücük ceviz gibi bir nimeti yaratmanın acaba hikmeti nedir diye sual ederken ceviz ağacından bir tanecik ceviz düşüvermiş hocafendinin kafasına.Haliyle hemen anlamış hikmetini işte,kafasına düşen ya bal kabağı olsaydı ..
Hocam ben pek benzetemedim ya...
Acaba benzetme yönü nedir??
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)
Re:
Allahuekber! Ve Elhamdülillah... inanıyoruz, görüyoruz daha doğrusu Rabbime şükür ki bizi gören kullarından eylemiş... Bu güzellikleri göremeyen binlerce kişi var (bugün ateist olan birinin konuşmasını duydum da Rabbim hidayet versin)
Allah razı olsun Gülferi ablacım, tefekkür ettim sayende. Dua ile inşaallah
Allah razı olsun Gülferi ablacım, tefekkür ettim sayende. Dua ile inşaallah
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..