benim için dua edin lütfen

Dualar Bölümümüz

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Kullanıcı avatarı
fnperhaps
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

benim için dua edin lütfen

Mesaj gönderen fnperhaps »

Allah ın beni islah etmesi için dua edin lütfen çok ihtiyacım var bu dualarınıza :(
Kullanıcı avatarı
YORUKOGLU
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
İletişim:

Re: benim için dua edin lütfen

Mesaj gönderen YORUKOGLU »

ya hepımızın nefsı ıcın lazım dua ama allah gunahlarını af etsın ve kalbıden gecenı kabul etsın dılegın olsun..
gulferi
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re: benim için dua edin lütfen

Mesaj gönderen gulferi »

NEFSİN ISLAHI İÇİN BİR DUA
Islah-ı nefs için günde 19 defa okumak lazım..
“Allahümme Ya Hayyu Ya Kayyum. Bi rahmetike esteğisu. Eslihli şe’ni küllehu vela tekılni ila nefsi tarfete aynin vela ekalle min zalike ya zel Celali ve’l Cemali ve’l ikram.”
Bişey sormak istiyorum kardeşim ne için islah olmak istiyorsun..
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
Kullanıcı avatarı
kitapkurdu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Mesaj gönderen kitapkurdu »

Allah kalbinden geçeni kabul etsin
Ölüm güzel şey;budur perde ardından haberHiç güzel olmasaydı ölür müydü Peygamber?
Kullanıcı avatarı
yuksel
Özel Üye
Özel Üye

dua

Mesaj gönderen yuksel »

ALLAH senden ve sevdıklerınden razı olsun RESULULLAH ın şefaatı uzerınıze SAADAT ların duası sızınle olsun .sızde bıze dua edınız ınşallah.
SIRR
Özel Üye
Özel Üye

Re: dua

Mesaj gönderen SIRR »

Islah olunmak çileli bir iştir.Birini ıslah etmek istiyorsan ona ceza verirsin bir takım zorluklara tabi tutarsın..

O yüzden ben sizin İçin Şöyle dua etmek istiyorum.

"Rabbim sizi Şeytanın,şeytanlaşmış insanların ve nefsi emmarenin şerrinden korusun.Rabbim Yar ve Yardımcınız olsun"
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
Kullanıcı avatarı
fnperhaps
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

gülferi kardeşim nefsime mani olamamaya başladım.Allah inş. ıslah eder bu dualarınızla.hepinizden Allah razı olsun
Kullanıcı avatarı
inci
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Mesaj gönderen inci »

SIRR yazdı:Islah olunmak çileli bir iştir.Birini ıslah etmek istiyorsan ona ceza verirsin bir takım zorluklara tabi tutarsın..

O yüzden ben sizin İçin Şöyle dua etmek istiyorum.

"Rabbim sizi Şeytanın,şeytanlaşmış insanların ve nefsi emmarenin şerrinden korusun.Rabbim Yar ve Yardımcınız olsun"
 Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
Kullanıcı avatarı
fnperhaps
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Allah razı olsun
Kullanıcı avatarı
yuksel
Özel Üye
Özel Üye

ne ıstersen onu alırsın

Mesaj gönderen yuksel »

selamın aleykum kardeşim.daha önce sana dua etmekle beraber .ALLAH dogru yoldan ayırmasın dıyor ve haddım olmayarak bır tavsıyede bulunmak ıstıyorum.kendını bır hesaba cek menı arkadas cevrene dıkkat etmenı.çünku ALLAH ın resulu ne dıyor kişi sevdıgı ıle beraberdır .af edersın uçkuru düşükle gezen onungıbı olur hayvanı arzulara boyun eger,bır kılavuz bul kendıne .bır sofı degılsen bıle bır sofı ıle arkadas olmaya çalış.ve hakkını helal et ınşallah .bende bır çöplükte bir gül bahcesınde dolaşıyorum.ınşallah sende bende ALLAH yolunda peyganberımız S.A.S. sunnetınde ayagı kaymadan hem ahretını hem dunyasını kazanan oluruz.ha bırde günah işlemeye meyıllı oldugunda ALLAH ın gördugunu ve RESULULLAH ın yanında oldugunu düşün.ALLAH razı olsun.
Kullanıcı avatarı
fnperhaps
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Re: ne ıstersen onu alırsın

yüksel kardeşim tavsiyelerin için çok sağol.Allah razı olsun.Allahın rahmeti hep üzerimize olur inşaallah.
Kullanıcı avatarı
nurdannur
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: ne ıstersen onu alırsın

Mesaj gönderen nurdannur »

inşallah en yakın zamanda huzura kavuşmanı Rabbim nasip etsin bol bol dua ve namaz her zaman en iyi şifa.
Kullanıcı avatarı
Ertugrul
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu
İletişim:

Mesaj gönderen Ertugrul »

Ayeti kerime ile sabit,Namaz kılmayı tavsiye ederim farz veya nafile.Teheccüt namazı hususi ile vakti itibarıyla ihtiyaç sahipleri için mükemmel bir vasıta rabbimizden niyaz için.
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
kristal
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen kristal »

allahım doğru yoluna iletsin ve o temiz yoldan hiç ayırmasın ve acabasız nedensiz bir güçlü iman nasip etsin inşallah
Derdin sendendir, fakat görmüyorsun Dermanın sendedir, fakat bilmiyorsun Koskoca alem içine yerleştirilmiş Sen kendini hâlâ küçük bir şey sanıyorsun

“Dua Köşesi” sayfasına dön