benim için dua edin lütfen
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
benim için dua edin lütfen
Allah ın beni islah etmesi için dua edin lütfen çok ihtiyacım var bu dualarınıza
Re: benim için dua edin lütfen
ya hepımızın nefsı ıcın lazım dua ama allah gunahlarını af etsın ve kalbıden gecenı kabul etsın dılegın olsun..
Re: benim için dua edin lütfen
NEFSİN ISLAHI İÇİN BİR DUA
Islah-ı nefs için günde 19 defa okumak lazım..
Allahümme Ya Hayyu Ya Kayyum. Bi rahmetike esteğisu. Eslihli şeni küllehu vela tekılni ila nefsi tarfete aynin vela ekalle min zalike ya zel Celali vel Cemali vel ikram.
Bişey sormak istiyorum kardeşim ne için islah olmak istiyorsun..
Islah-ı nefs için günde 19 defa okumak lazım..
Allahümme Ya Hayyu Ya Kayyum. Bi rahmetike esteğisu. Eslihli şeni küllehu vela tekılni ila nefsi tarfete aynin vela ekalle min zalike ya zel Celali vel Cemali vel ikram.
Bişey sormak istiyorum kardeşim ne için islah olmak istiyorsun..
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
- kitapkurdu
- Tecrübeli Üye
Re: dua
Islah olunmak çileli bir iştir.Birini ıslah etmek istiyorsan ona ceza verirsin bir takım zorluklara tabi tutarsın..
O yüzden ben sizin İçin Şöyle dua etmek istiyorum.
"Rabbim sizi Şeytanın,şeytanlaşmış insanların ve nefsi emmarenin şerrinden korusun.Rabbim Yar ve Yardımcınız olsun"
"Rabbim sizi Şeytanın,şeytanlaşmış insanların ve nefsi emmarenin şerrinden korusun.Rabbim Yar ve Yardımcınız olsun"
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
Re: dua
SIRR yazdı:Islah olunmak çileli bir iştir.Birini ıslah etmek istiyorsan ona ceza verirsin bir takım zorluklara tabi tutarsın..
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
ne ıstersen onu alırsın
selamın aleykum kardeşim.daha önce sana dua etmekle beraber .ALLAH dogru yoldan ayırmasın dıyor ve haddım olmayarak bır tavsıyede bulunmak ıstıyorum.kendını bır hesaba cek menı arkadas cevrene dıkkat etmenı.çünku ALLAH ın resulu ne dıyor kişi sevdıgı ıle beraberdır .af edersın uçkuru düşükle gezen onungıbı olur hayvanı arzulara boyun eger,bır kılavuz bul kendıne .bır sofı degılsen bıle bır sofı ıle arkadas olmaya çalış.ve hakkını helal et ınşallah .bende bır çöplükte bir gül bahcesınde dolaşıyorum.ınşallah sende bende ALLAH yolunda peyganberımız S.A.S. sunnetınde ayagı kaymadan hem ahretını hem dunyasını kazanan oluruz.ha bırde günah işlemeye meyıllı oldugunda ALLAH ın gördugunu ve RESULULLAH ın yanında oldugunu düşün.ALLAH razı olsun.
Re: ne ıstersen onu alırsın
yüksel kardeşim tavsiyelerin için çok sağol.Allah razı olsun.Allahın rahmeti hep üzerimize olur inşaallah.
Re: ne ıstersen onu alırsın
inşallah en yakın zamanda huzura kavuşmanı Rabbim nasip etsin bol bol dua ve namaz her zaman en iyi şifa.
Re:
allahım doğru yoluna iletsin ve o temiz yoldan hiç ayırmasın ve acabasız nedensiz bir güçlü iman nasip etsin inşallah
Derdin sendendir, fakat görmüyorsun Dermanın sendedir, fakat bilmiyorsun Koskoca alem içine yerleştirilmiş Sen kendini hâlâ küçük bir şey sanıyorsun