Bizler, yüzümüzün kızardığı günlerde işlenen cinayeti elbetdeki lanetliyoruz elbetdeki kınıyoruz. Elbetdeki ülkemize şu günlerde lobilerin almış olduğu haksız soy kırım iddialarına kötü örnek teşkil etmesinden dolayı üzülüyoruz.
Türk Adaleti tarafından suçlular failler elbette ki cezalandırılsın bu üzücü olaydan dersler alınsın her türlü eleştiriler yapılsın. Gerekli tedbirler önlemler alınsın bu son olsun.
Ama unutmayalım ki Asala Örgütünün katlettiği 42 Diplomat, Ateşe ve Büyük Elçilerimizi katlettiği günlerde kimse Hepimiz TÜRK'ÜZ demedi. Nedir bu gövde gösterisi?
Nedir bu siyasi malzeme çıkarmak?
Hayır! Ben Ermeni Değilim?
1973 Santa Barbada Konsolosu Mehmet Baydar
1975 Viyana Büyük Elçisi Bahadır Demir
1975 Paris Büyük Elçisi İsmail Erez
1977 Vatican City Büyük Elçisi Taha Carım
1978 Madrid Büyük Elçisi Necla Kuneralp
1980 Atina Ateşesi Galip Özmen
1980 Sydney Başkonsolosu Şarık Arıyak
1982 Los Angeles Baş Konsolosu Kemal Arıkan
1983 Belgrad Büyükelçisi Galip Balkar..
Evet. Bunlarda Asala tarafında şehit edilen birkaç isim onlar için kimse Ben TÜRK'üm demedi.
--
ayrıca degerlı bı arkadasım yayınlamamı istedıgı için yazdım ve allaha şükür türküm ve müslümanım selametle inş.
Ben Ermeni Değilim!
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Ben Ermeni Değilim!
kula bela gelmez,HAK yazmadıkca;HAK bela yazmaz kul azmadıkça.
Re: Ben Ermeni Değilim!
ensar supersın ya!boyle bı cahıl mılletız ıste
Ermeni olmak bir ayıp değil(Nitekim osmanlıya yüzyıllar boyu en sadık millet ermenilerdir. bkz. Teb'ai sâdıka unvanı almıştır) belki ama ermeni olupta böyle bir oyunun içinde sessiz kalmak çok büyük bir ayıp,Elhamdülillah böyle bir oyuna alet değiliz..
En son Ertugrul tarafından 22 Ara 2008, 20:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
Re:
ne o ya kımse yokmu anadolu kadınlarıdan hep erkek ler yorum yapmıs bayanlar hadı tarıhınızı unutmayın ve ogrenın ya....