kafkef benı cagırmış gec oldu kabul et artık kım gıdıyormuş askere laz huseyınmı?helal olsun bız bıtırdık darısı basına kardeşim ercişe gelırsen yada van a bız burdayız ama şubat a daha var hayırlısı olsun kardeşim
kula bela gelmez,HAK yazmadıkca;HAK bela yazmaz kul azmadıkça.
sagol düşündügün için allah razı olsun ama oşubat gözaçıp kapayıncaya kadar gelipte geçer merak etmeyin siz öyle diyorsunuz ama işte zaman çok önemli inş gelirsem vanlıda tanıdıgım kişiler var sende olmuş oldun gelir isem inş oraya ziyaretime gelirsin görüşürüz inş hem ben gelmesem bilen belki kardeşim oraya düşer hiç belli olmaz am yine de allah razı olsun
ben geldim abla benden sonra kafkef sen gel yada buyursun bı arkadasımız bıde lazhüseyın basımızın üstünde yeriniz var allah yardımcın olsun inş olurda buraya gelırsen ne gerekıyosa yaparız kardeşim
kula bela gelmez,HAK yazmadıkca;HAK bela yazmaz kul azmadıkça.
hayır ben geldim inş kabul ederseniz eger tabiki bu arada çok düşünceli olan kardeşimiz ensar65 allah razı olsun ailenden sevenlerindende sevdiklerindende düşünceli çok iyi birisin allah utandırmasın allah mubarek etsin inş hayır eş hayırlı iş nesip eylesin amin hayırlı insanlarlan karşılaşmanı ve hiç bir zaman darda sıkıntıda kalmamanı her daim huzur mutluluk neşe için de bi,r düzen içinde hayatını sürdürmeni nasip etsin inş amin
yok ben geldim inş yine ben yine siz yine hepimiz hep birlikte bu yolda allah i,çin her birimiz birimiz için varız allah mubarek etsin hayırlı kılsın inş a.e.olun .k.i.b.benden sonra konyalı vanlı diyarbakırlı istanbullku trabzonlu kim varise o gelsin inş