Messenger'den ev telefonu aranabilecek

Önemli Haberleri Tartıştığımız Alanımız

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Kullanıcı avatarı
TiRoNa
Yeni Üye
Yeni Üye

Messenger'den ev telefonu aranabilecek

Mesaj gönderen TiRoNa »

Türk Telekom, Microsoft'la yaptığı işbirliği sonucunda, müşterilerine Windows Live Messenger üzerinden telefon görüşmesi yapma imkanı sunacak. Yakında hizmete girecek olan bu servis, Türk Telekom'un İletişim Teknolojileri Sponsoru olduğu CeBIT Bilişim Eurasia 2008'de duyuruldu.

Yapılan işbirliği sonucu verilecek hizmetle Microsoft Live Messenger aboneleri, tüm mobil ve sabit operatör numaralarını ev ya da işyerlerinden arıyormuş gibi, uygun fiyata arayıp diledikleri kadar konuşabilecek.

Türk Telekom müşterilerinin internete bağlı bilgisayarlarından, Windows Live Messenger uygulaması ile ev/iş ya da GSM numaralarına yapacakları tüm arama ücretleri, Türk Telekom ev ya da iş telefonlarından arıyormuş gibi, ev ya da iş telefonu tarifesinden hesaplanacak ve aynı telefonun faturasına yansıtılacak.

Servisi kullanmak için gerekli olan abonelik de ücretsiz olacak. mışşşş :roll: :roll: :roll:
Kardeş dediğin matematiksel olmalı,sevinci çarpmalı,üzüntüyü bölmeli.Geçmişi çıkarmalı,yarını toplamalı.Kalbinin derinliğindeki ihtiyacı hesaplamalı ve bütün parçalardan büyük olmalı
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re: Messenger'den ev telefonu aranabilecek

Mesaj gönderen lazhuseyin »

allah razı olsun
Kullanıcı avatarı
TiRoNa
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen TiRoNa »

amin :lol: :lol:
Kardeş dediğin matematiksel olmalı,sevinci çarpmalı,üzüntüyü bölmeli.Geçmişi çıkarmalı,yarını toplamalı.Kalbinin derinliğindeki ihtiyacı hesaplamalı ve bütün parçalardan büyük olmalı
Kullanıcı avatarı
sera
Özel Üye
Özel Üye

Mesaj gönderen sera »

çok guzel olur gerçekten turkıydekiler için gerçi ben bu durumdan istifade edememde :( :?
TESETTÜRLÜYÜM ÇÜNKÜ;TESETTÜRÜN ENBAŞ VASFI "BAŞÖRTÜSÜNÜ"İLK ÖNCE KALBİMDE SONRA KAFAMDA TAŞIYORUM..
Kullanıcı avatarı
TiRoNa
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen TiRoNa »

Doğru ya bunu düşünmemiştim bende istifade edemiyom galiba :D :D
ama olsun başka programlar var zaten bu işi yapan mesela low rate woip .
ben onu kullanıyom çok ucuz :wink:
Kullanıcı avatarı
sera
Özel Üye
Özel Üye

Mesaj gönderen sera »

ya ben onu bı turlu kuramadım bılgısayarıma ondan bende faydalanmak istıyorum ama
TESETTÜRLÜYÜM ÇÜNKÜ;TESETTÜRÜN ENBAŞ VASFI "BAŞÖRTÜSÜNÜ"İLK ÖNCE KALBİMDE SONRA KAFAMDA TAŞIYORUM..

“Güncel Haberler” sayfasına dön