Türk Telekom, Microsoft'la yaptığı işbirliği sonucunda, müşterilerine Windows Live Messenger üzerinden telefon görüşmesi yapma imkanı sunacak. Yakında hizmete girecek olan bu servis, Türk Telekom'un İletişim Teknolojileri Sponsoru olduğu CeBIT Bilişim Eurasia 2008'de duyuruldu.
Yapılan işbirliği sonucu verilecek hizmetle Microsoft Live Messenger aboneleri, tüm mobil ve sabit operatör numaralarını ev ya da işyerlerinden arıyormuş gibi, uygun fiyata arayıp diledikleri kadar konuşabilecek.
Türk Telekom müşterilerinin internete bağlı bilgisayarlarından, Windows Live Messenger uygulaması ile ev/iş ya da GSM numaralarına yapacakları tüm arama ücretleri, Türk Telekom ev ya da iş telefonlarından arıyormuş gibi, ev ya da iş telefonu tarifesinden hesaplanacak ve aynı telefonun faturasına yansıtılacak.
Servisi kullanmak için gerekli olan abonelik de ücretsiz olacak. mışşşş
Messenger'den ev telefonu aranabilecek
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Messenger'den ev telefonu aranabilecek
Kardeş dediğin matematiksel olmalı,sevinci çarpmalı,üzüntüyü bölmeli.Geçmişi çıkarmalı,yarını toplamalı.Kalbinin derinliğindeki ihtiyacı hesaplamalı ve bütün parçalardan büyük olmalı
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re: Messenger'den ev telefonu aranabilecek
allah razı olsun
amin
Kardeş dediğin matematiksel olmalı,sevinci çarpmalı,üzüntüyü bölmeli.Geçmişi çıkarmalı,yarını toplamalı.Kalbinin derinliğindeki ihtiyacı hesaplamalı ve bütün parçalardan büyük olmalı
çok guzel olur gerçekten turkıydekiler için gerçi ben bu durumdan istifade edememde
TESETTÜRLÜYÜM ÇÜNKÜ;TESETTÜRÜN ENBAŞ VASFI "BAŞÖRTÜSÜNÜ"İLK ÖNCE KALBİMDE SONRA KAFAMDA TAŞIYORUM..
Doğru ya bunu düşünmemiştim bende istifade edemiyom galiba
ama olsun başka programlar var zaten bu işi yapan mesela low rate woip .
ben onu kullanıyom çok ucuz
ama olsun başka programlar var zaten bu işi yapan mesela low rate woip .
ben onu kullanıyom çok ucuz
ya ben onu bı turlu kuramadım bılgısayarıma ondan bende faydalanmak istıyorum ama
TESETTÜRLÜYÜM ÇÜNKÜ;TESETTÜRÜN ENBAŞ VASFI "BAŞÖRTÜSÜNÜ"İLK ÖNCE KALBİMDE SONRA KAFAMDA TAŞIYORUM..