başını örtenlere!!
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
başını örtenlere!!
Başını örtenler:
Eğer inanmadan örtünüyorsanız, başörtüsünü çıkarınız.
Eğer siyasi simge olarak örtüyorsanız, çıkarınız.
Eğer mahalle baskısı ile örtüyorsanız çıkarınız.
Eğer babanızın baskısı ile örtüyorsanız, çıkarınız.
Eğer kocanızın baskısı ile örtüyorsanız, çıkarınız.
Eğer ağabeyinizin baskısı ile örtüyorsanız, çıkarınız.
Eğer yaşadığınız ortamda prim yaptığı için örtüyorsanız, başörtünüzü çıkarınız.
Eğer gelenek olduğu için örtüyorsanız, çıkarınız.
Eğer sizi güzelleştirdiği için başınızı örtüyorsanız, çıkarınız.
Eğer Allah için örtüyorsanız, sizi tebrik ederiz.
Eğer inandığınız için örtüyorsanız, sizi tebrik ederiz.
Eğer dini gereklilik için örtüyorsanız, sizi tebrik ederiz devam ediniz.Artık temsil ettiğiniz bazı değerlerin var olduğunu unutmayınız.
Eğer inandığınız için örtünüyorsanız içini doldurunuz. Dürüstlüğünüz, çalışkanlığınız, hoşgörünüzle örnek olurken; ahlakî anlayışınız, oturup kalkışınızda da daha dikkatli olmalısınız.
Çünkü başörtüsü sizin için hem bir hak hem bir değerdir.
Haktır; çünkü sonradan çıkarılmış bir kavram değildir. 1400 yıllık bir geçmişi vardır. O halde örtündüğünüz gibi yaşayın. Yaşadığınız gibi örtünün...
Eğer inanmadan örtünüyorsanız, başörtüsünü çıkarınız.
Eğer siyasi simge olarak örtüyorsanız, çıkarınız.
Eğer mahalle baskısı ile örtüyorsanız çıkarınız.
Eğer babanızın baskısı ile örtüyorsanız, çıkarınız.
Eğer kocanızın baskısı ile örtüyorsanız, çıkarınız.
Eğer ağabeyinizin baskısı ile örtüyorsanız, çıkarınız.
Eğer yaşadığınız ortamda prim yaptığı için örtüyorsanız, başörtünüzü çıkarınız.
Eğer gelenek olduğu için örtüyorsanız, çıkarınız.
Eğer Allah için örtüyorsanız, sizi tebrik ederiz.
Eğer inandığınız için örtüyorsanız, sizi tebrik ederiz.
Eğer dini gereklilik için örtüyorsanız, sizi tebrik ederiz devam ediniz.Artık temsil ettiğiniz bazı değerlerin var olduğunu unutmayınız.
Eğer inandığınız için örtünüyorsanız içini doldurunuz. Dürüstlüğünüz, çalışkanlığınız, hoşgörünüzle örnek olurken; ahlakî anlayışınız, oturup kalkışınızda da daha dikkatli olmalısınız.
Çünkü başörtüsü sizin için hem bir hak hem bir değerdir.
Haktır; çünkü sonradan çıkarılmış bir kavram değildir. 1400 yıllık bir geçmişi vardır. O halde örtündüğünüz gibi yaşayın. Yaşadığınız gibi örtünün...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR..GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATINDAN ZEVK ALIR!!!
Re: başını örtenlere!!
COK GÜZEL OLMUŞ ELLERINE SAGLIK ZORAKI YAPILAN İŞTE HAYIRDA OLMAZ ZATEN KENDINI KANDIRMAKTAN BASKA BİŞEY DEGILDIR
örtü müslüman kadının tacı,bunu bilip hakkıyla yerine etirene selam olsun.
ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM.ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM.ALLAH RAZI OLSUN.
HAMD OLSUNKİ RABBİM İN RIZASI İÇİN ÖRTÜNÜYORUM.
HAMD OLSUNKİ RABBİM İN RIZASI İÇİN ÖRTÜNÜYORUM.
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
- islamyolu_89
- Özel Üye
güzel bir paylaşım..inş darısı benim başıma dua edin.
VAZGEÇİP HERŞEYDEN YALNIZCA KUL OLMAK İSTİORUM...
dualarımız senin ve tüm Rabbim'in rızasını kazanmak için örtünmeyi düşünen kardeşlerimizle inşş
es selamun aleykum ve rahmetullahi ve berekatuhu
Not: bu yazacaklarımı konudaki cümleye muhalefet olsun diye değil farklı bir bakış açıyla yorum yapıyorum.Bu konuyu açan arkadaşımın mevlam emeklerini hayra çıkarsın her daim inşAllah.
evet ben beni güzelleştirdiği için takıyorum. Yooo hayır çıkarmam.
bi yemek yapmak için nelere ihtiyacınız vardır. Ateşe tencereye v.s dimi.sadece tencere kafi mi yemek için yoo hayır hadi yağda koyalım oldu mu yemek. salça v.s lazım demi.
aynı yemek için gereken alet edevatlar ve gıdalr gıbı imanı korumak için ve islamı yaşamak için kalbi güzelleştirmek ve islami yüzü göstermek içinde puzzl parçaları gibi birbirine birleştirmemiz gereknen huy davranış tavır hareket tarz ve farz ve sunnet kuralları vardır.
baş örütüsü beynin örtünmesiyle başlar (akılda,düşüncede) kalbin ruhane ( manevi duygular) duygulara gıremesıyle kavrulur. amacını anlamakla kaynar ve edeple afiyete erer.
yani başörtüsü bir kadının zırhıdır ve ben o zırhta çok güzel gözüküyorum.bir kadın kendini gizlerse güzeldir. bir kadın yüzündeki boyayla değil kolundaki altınlarla değil üzerindeki mintanla değil. bir kadın kalbindeki allah aşkıyla kendini esirgemesinde güzeldir.bir kadın örtüsüyle güzeldir.
Selametle inşAllah.
Allahümme bi rahmetike ...
bi yemek yapmak için nelere ihtiyacınız vardır. Ateşe tencereye v.s dimi.sadece tencere kafi mi yemek için yoo hayır hadi yağda koyalım oldu mu yemek. salça v.s lazım demi.
aynı yemek için gereken alet edevatlar ve gıdalr gıbı imanı korumak için ve islamı yaşamak için kalbi güzelleştirmek ve islami yüzü göstermek içinde puzzl parçaları gibi birbirine birleştirmemiz gereknen huy davranış tavır hareket tarz ve farz ve sunnet kuralları vardır.
baş örütüsü beynin örtünmesiyle başlar (akılda,düşüncede) kalbin ruhane ( manevi duygular) duygulara gıremesıyle kavrulur. amacını anlamakla kaynar ve edeple afiyete erer.
yani başörtüsü bir kadının zırhıdır ve ben o zırhta çok güzel gözüküyorum.bir kadın kendini gizlerse güzeldir. bir kadın yüzündeki boyayla değil kolundaki altınlarla değil üzerindeki mintanla değil. bir kadın kalbindeki allah aşkıyla kendini esirgemesinde güzeldir.bir kadın örtüsüyle güzeldir.
Selametle inşAllah.
Yaradılanları Seviyorum Yaradandan Ötürü.
es selamun aleykum ve rahmetullahi ve berekatuhu
Not: bu yazacaklarımı konudaki cümleye muhalefet olsun diye değil farklı bir bakış açıyla yorum yapıyorum.Bu konuyu açan arkadaşımın mevlam emeklerini hayra çıkarsın her daim inşAllah.
Selametle inşAllah.
Selametle inşAllah.
Yaradılanları Seviyorum Yaradandan Ötürü.