Benden Sonra Kim Gelsin ? Bakmadan Geçmeyin

Üyelerimizin hoşca vakit geçirebileceği bir bölümdür. Bilmece, bulmaca ve çeşitli oyunlar ..

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Kullanıcı avatarı
tuananur
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen tuananur »

bende bir anne olarak geldim..benden sonra kaf kef kardeşim gelsin..selam ve dua ile.. :lol:
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR..GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATINDAN ZEVK ALIR!!!
gulferi
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen gulferi »

Tabiki ben geldim zulal ablamız biraz meşgul galiba.onun kızıda ne güzel olmuştur şimdi.özledim be ALLAH kimseleri gurbet ellere göndermesin..benden sonra umutlu gelsin.
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
Kullanıcı avatarı
eymen_nur
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen eymen_nur »

ben geldim gülferi abla. ya sanki bu sitede en küçük benmişim hissine kapılıyorum... Bu arada lazhüseyin abi bana cüz verebilirsin... 2 tane alabilirim. Benden sonra sen gelde cüzlerimi ver olurmuuuu???

:)
umutlu
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen umutlu »

lazhüseyin cüz almak isterdim bende hatip edecem ben ancak kendikimi yetistirebilecem kusura bakma gülferi abla beni çagırmıs ama geç geldim kusuruma bakmayın benden sonra sitede kim varsa o gelsin
Kullanıcı avatarı
sh3ym4
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen sh3ym4 »

merhaba bn burdayım ve geldimmmmm benden sonra karbeyaz gelsin
lazhüseyin kardeşim eğer işten döndüğünde yapıcaın herhangi bişi yoksa kendin bitirmeye çalış daha lezzetli olur o zaman hatimin :wink:
...Senin sevdalınım ben,yak beni artık.Kalbim son kez atsın secde yerinde!...{E.Z.T.}
umutlu
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen umutlu »

kimseyi çagırmamısın kardes ben çagıryayım bari benden sonra bu saatte sitede varsa o gelsin
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen lazhuseyin »

evet canlar yine yeni bir günlen aranızdayım inş eymen nur kardeş farketmez sen hangilerini istersen al oku ama niyetin ben istedim diye degil sadec başta allah için olsun tamm shy3ym4 kardeşim sende haklısın ama iişte eve gidince agırlık ved yorgunluk oluyo veed halsizlik ama okumak isteyen olursa alllah için buyursun okusun eymen nur kardeşim okumak istemiş bende is tedigi cüzleri alsın diyom allah niyetinizi kabul eylesin benden sonra günün mutlu ved sevimli insanı gelsin :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
sera
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen sera »

çok şükür mutluyum ama sevimli degilim çok uykum var yorgunum akşama misafirlerim var çok kararsızım :cry: :( lazhuseyın kardes çagırılsanda çagrılmasanda senden baska kımsenın geldıgı yok sen gel :lol: :)
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

e nedelim her yerde elimizden geldigince lmaya çalışıyoz bedenen ruhen ismen simaylan her neyse artık
e sera hanım kardeş yarın evlencen şimdiden bunları dert edersen eger vay senin haline :lol: :lol: :wink:
neyse işin espirisi allah yardımcın olsun nedelim uyu biraz dinlen inş kalktınmı kendine gelir veed en güzel bişekilde misafirlerine hizmet edersin onları memnun eder öyle ayrılırsın :wink: :wink: ben isterdim geliyim yardımcı oliyim ama işte olmuyo neyse benden sonra sen gel olmadı sırr gelsin olmadı yine ben gelirim farketmez
:lol: :lol: :lol:
umutlu
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen umutlu »

ben geldim bakıyorum artık kimse beni çagırmıyor :( üzülüyorum saka yaptım benden sonra kim isterse o gelsin
Kullanıcı avatarı
sera
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen sera »

s.a lazhuseyın kardesim yarın evlencen diye bir soz kullanılamaz bana ben zaten evlıyım :lol: dert etmıyorum çok şükür misafir evin bereketıdır hoşkarşılamak ise sunnettır birde iftar yemegi olunca daha ne denılebılırkı hadı sen gel benden sonra
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

TAMMUMUTLU HANIM KARDEŞİM SEN NİYE ÜZÜLÜYONKİ TATLI CANINI ÜZÜLME İŞTE BAK SENİ HALAN UNUTMAYAN VEED ÇAGIRAN VARMIŞ İŞTE BAK HADİ GÖNLÜN HOŞNUT OLSUN VEDE RAHAT ET BEDEN SONRA SEN GEL ALLAHA EMANET OL K.İ.B.
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

LAAAAAAAA siz hepiniz evliymişsiniz e battık ozaman :oops: :oops: :oops: e ben :lol: nedeyim nerden bilcemki evli degilsiniz evlisiniz demi haklımıyım degilmiyim çok özür dilerim çooook :cry: :cry: :cry: tabikide ev hanımı olmak tek yemek hazırlamak veed ev işlerini yapmak zordur :cry: :cry: :cry: üzgünüm hakkınızı hella edin siz çogunuz evlenmişsinizde anne olmuşsunuz inş allah evlatlarınızı hayırlı eylesin size büyüdüklerinde asi olmaktan size karşı gelmelerinden muhafaza eylesin amin sizlerede evlatlarınızı en güzel bişekilde islamı uzullere göre yetiştirerek büyütmryi nasip eylesin amin la burda herkes evliymiş oh be ne güzel yani bi evli olmayan bizmiyiz yani :lol: :lol: :oops: :oops: eyi ögrenmem eyi oldu artık konuşmalarım vede anlatımlarım ona göre olur hakkınızı hella edin :wink: :roll: :cry: :cry: nedelim benden sonra gelen gelsin ne muradı olam varsa o gelsin :cry: :cry:
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

gerçektende üzüldüm vede kusuruma bakmayın baa da anlayış gösterin olmazmı :cry: :cry: :cry:
umutlu
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen umutlu »

geldim Amin Allah ne muratım varsa versin Allah razı olsun evli olmaları ne fark ederki kardes sen anlatımlarını yine yap neyse benden sonra eminim ki sen geleceksin lazhüseyin
Kullanıcı avatarı
sera
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen sera »

estagfurllah nerden bıleceksınız evlı oldugumu yeni evliyim çocugum daha yok temenni ve dualarınız için cok sagol kardesim inşallh rabbım size ve butun bekarlara hayırlı bır eş hayırlı ve salıh evlatlar ve en önemlisi islam üzere kurulu bir evlilik nasip eder inşallah benden sonra sen gel :) 8)
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

çok isrra ettiniz geldim allah razı olsun
dediginiz gibi inş rabbim allah biz kullarına hayırlı insanlarlan karşılaşmayı veed islamı usullere göre velenmeyi yaşam sürmeyi nasip eylesin amin :oops: :cry: ama şuanda bi acayip oldum la ne edeyim bilseydim daha önce sizlerlen ona göre konuşurdum ya af rabbim afffffff :cry: :cry: :cry: üzüldüm ya çünkü daha işin başında zulal ablamız evli oldugunu bilmiyordum beni uyarmıştı bende bir an ne oldugunu bilmeden kalbini kırmıştım bakın ben duygusallık için yapmıyom ve sonra ögrendim ama çok geçmeden bana hakkını helal etmişti ben de birazcık olsada yine aranıza geldim veed rahatlamıştım
ve benim sizlerden ögrenmek istedigim vede bilmedigim çok şey var beni anlamışsınızdır umarım anlıyorsunuzda ben çogu konularda zayıfım vede çabuk kızan üzülen biriyim ama çokmgeçmeden kendine gelen vede eskisi gibi sevinen mutlu huzurlu olan birisiyim ben kim olursa olsun farketmez ister kürt isterselaz isterse çerkez farket mez benim için onlarda allahın yuarattıgı bi kul oldugu için benim iimde hepinizin sizlerin sevgisi muhebbeti ayrı bir başka ve de sizlerden dua istiyorum ama gerçekten üüzldüm aglayacak gibiyim sanki herşey bana yüklenmiş vede kaldıramayacak gibiyim zaten vatani görevimede az kaldı dualarınızı bekliyorum hayırlı yerlere düşmem için veed güzel insanlarlan karşılaşmam için dualarınızı bekliyorum :cry: :cry: hakkınızı helal edin allaha emanet olun k.i.b.
Kilitli

“Bilmece-Bulmaca ve Oyun” sayfasına dön