Sürekli başa dönmek

Diger Forum Konularımız

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Kullanıcı avatarı
temmuzz
Yeni Üye
Yeni Üye

Sürekli başa dönmek

Mesaj gönderen temmuzz »

merhaba arkadaşlar...
Ait olabilme duygusunun yoksunluğundanmıdır bilmem biraz hüzünlüyüm... Kendinizi hiç birşeyleri yanlış yapıyormuş ya da eksik bırakyormuşsunuz gibi hissettiğiniz oldu mu? Ben neredeyse kendimi bildim bileli böyleyim. Sürekli bir yerlerden başlamaya karar veriyorum ve başlıyorum da ... Kendimi aynı anda bir çok şey yapabilecek kadar güçlü gördüğüm anlaramı denk geliyor ne içimde ki o büyük hevesle enerjimin sonuna kadar tüm sınırlarımı alt üst ederek girişiyorum yola. Ya rayı doğru tutturamıyorum ya da çok geçmeden raydan çıkıyorum.
Ve en acısı da yerinizde saydığınızı gördükçe kendinizi dipsiz bir kuyuda gibi hissetmeniz oluyor. Çünkü bu kasvet havası sizin yapabileceğinize dair tüm umutlarınızı götürüyor...
Kullanıcı avatarı
sh3ym4
Özel Üye
Özel Üye

Re: Sürekli başa dönmek

Mesaj gönderen sh3ym4 »

kardeşim hayırdır ne bu hüzün???
UNUTMA Kİ: GAM YOK;ALLAH VAR!!
...Senin sevdalınım ben,yak beni artık.Kalbim son kez atsın secde yerinde!...{E.Z.T.}
Kullanıcı avatarı
ERZURUMLU
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Mesaj gönderen ERZURUMLU »

temmuz kardeşim bu sıkıntılar herkezde var hemen hemen

bunnu yenmenin yolu ALLAHI DAHA FAZLA ZİKREDEREK RUHU VE BEDENİ DİR İ TUTMAKTIR
Kullanıcı avatarı
TuAnA
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen TuAnA »

temmuz kardeşim benim bi yansımam olarak gördüm seni aynı dertten muzderibiz dediğin gibi bi an kendime o kadar güveniyorum kendimi o kadar güçlü hissediyorum ki herşeye el atıyorum ama çok çekmiyo hepsi yarıda kalıyo hevesim kaçıyo kendimize olan güvende bi problem var sanırım yalnız kalmayı bilmeliyiz çoğu kez düştüğümüzde kendimiz kalkmayı başkasının yardımı olmadan sadece kendimiz olmayı becerebilmeliyiz ondan sonra sorun kalmıycaktır emin ol...
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen lazhuseyin »

BAKIN BENDEN SİZE TAVSİYE BAK BİŞEYİNİZ KALMAZ EVEL ALLAH
BAKIN KURAN RUHUN GIDASI ZİKİR KALBİN İLACI SEVGİ İSE GÖNLÜN FERMANI VED KAZANCI BUNLARI YAPIN ALLAH İÇİN BİRBİRİNİ Zİ SEVİN KIRMAYIN ANLAYIŞLIMOLUN KURAN OKUYUN ZİKİR EDİN İSLAMI BİLGİLER OKUYUN EEEEEEEEEE DAHA NE KADIKİ ONDAN SONR AİLMİNİZLEN BİLDİKLERİNİZLEN AMEL EDİN İNŞ HADİ ALLAH MUBAREK VEDE HOŞ NUT EYLESİN İNŞ AMİN

“Genel Konular” sayfasına dön