Sitemizi Nasıl Buldunuz ?
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
selamın aleykum kardesler arkadaslar ,heja kardese katılıyorum .tamam hadıs ve ayetlere yorum getırılmez ama ıslamı bılgılergercekten raabet gormuyor.ılk okulu orta okulu derken zaten cocuklarımızkardeslerımız,daha dogrusu bız hepımız .eksıklıkler ıcındeyız.oyle onemlı konular varkı ,onları cevap yzarak.yorum katarak.soru sorarak,gundemde tutup.arastırmaya dahı gerek kalmadan ılk actıgında dın kardeslerımız o konuyu gorebılmelı faydalanmalı.cunku nefıs ve seytan ınsanı magazını.bır yone dogru onemsız seylerle mesgul olmaya ıtıyor .şahsım medcezır,gulferı,hakan ,oglumun adaşı ertugrul,yegenım alperen,sızlere tesekkur ederım.ama yeterlı degıl.sızın kapasıtenız bundan daha buyuk dıye dusunuyorum.ınsallah daha cok sey beklıyoruz.kardesler uyanık olmak zorundayız.onemlı konuları forumda tekrar tekrargundeme alalım.ınsallah.mesela.abdest e ıstıbra ve ıstımca çogu ımamların dahı dıkkat etmedıgı ABDESTSIZ NAMAZ KILDIRDIGI GIBI MED CEZIR kardes bu konuyu guzel bır sekılde ıslermısın ALLAH razı olsun
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Ertuğrul hocam Fıkıh konularında benden daha bilgili o sebeple daha güzel bir kaynak olması açısından talep ettiğiniz bilgiyi içeren bir yazı paylaşmasını rica edicem kendisinden.
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
benim söylemek istediğim şu kardeşim cok fazla diğer işlerle ilgilenıyoruz tabi ki amacım illaki cok üye almak değil ama yinede her zaman daha iyi olabiliriz ben misafilerden değil üyelerden aktiflik bekliyorum bir yoruma Allah razı olsun cok zor değil yada bi yazıya --ya abla --şey abi --kardeşim ben böyle bilmezdım ben böyle bilirdim bu düşünsemde olur mu bunu yapsakta yada bi şey daha eklesek yapabilirmiyim desek cok mu abartıcı bi site olur bilmıyorum fikirler genel ve tüzeldir....
ve merak ediyorum sizin özel msj servisiniz kapalı eminim amacınız bazı şeyleri engellemk ama buaraya gelen zaten buranın islami bi site olduğunu biliyor ve ona göre davranıyor / davranırda
ben bazı bacılarıma ulaşmak isterim ve bunuda yapamıyorum bunu nasıl haledebilirz
gene kusurum var ve fazlalıksam özür dilerim hakkınızı helal edin
ve merak ediyorum sizin özel msj servisiniz kapalı eminim amacınız bazı şeyleri engellemk ama buaraya gelen zaten buranın islami bi site olduğunu biliyor ve ona göre davranıyor / davranırda
ben bazı bacılarıma ulaşmak isterim ve bunuda yapamıyorum bunu nasıl haledebilirz
gene kusurum var ve fazlalıksam özür dilerim hakkınızı helal edin
-
- İletişim:
Re:
Özel mesaj kısmında birçok tecrübe edindik. Bu konu ile alakalı forumda konuda açtım. Genel olarak şunu belirtiyim özel mesaj kısmı açılmıycaktır
-
- İletişim:
Re:
Sitemizi beğenmenize sevindim arkadaşlar. Sizlerinde katkıları ile daha güzel olur inşallah.
Re:
--------------------------------------------------------------------------------
Teşekkür ederiz arkadaşlar Allah razı olsun..sizlerin de katılımıyla daha iyiye inşallah...
Teşekkür ederiz arkadaşlar Allah razı olsun..sizlerin de katılımıyla daha iyiye inşallah...
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
s.a
çok hoş vede çok eyi güzeldu
siteniz insanı güzelligiylen hoş vede bilgilendirici sohbet vede mubhabbetleriylen
kardeşlik dostluk veed gönül bakımında ayrıca yanlızca kısaca her bakımından tek kelimeylen uzatmaya gerek yok çok eyi vede güzel umarım ben bu sitedekilerini kırmamm veed üzmem daha çok
sizleri mutlu eder vede neşelendirirm
inş
bu sitenin daimi ni veed tekrarrının temennisiylen
sizleri alemin engüzel sahibiolan ALLAHAemanet ediyorum veed dualarınızı bekliyorum
saygı ved hürmetlerimlen
k.i.b.
çok hoş vede çok eyi güzeldu
siteniz insanı güzelligiylen hoş vede bilgilendirici sohbet vede mubhabbetleriylen
kardeşlik dostluk veed gönül bakımında ayrıca yanlızca kısaca her bakımından tek kelimeylen uzatmaya gerek yok çok eyi vede güzel umarım ben bu sitedekilerini kırmamm veed üzmem daha çok
sizleri mutlu eder vede neşelendirirm
inş
bu sitenin daimi ni veed tekrarrının temennisiylen
sizleri alemin engüzel sahibiolan ALLAHAemanet ediyorum veed dualarınızı bekliyorum
saygı ved hürmetlerimlen
k.i.b.
Re:
SELAMIN ALEYKÜM ARKADAŞLAR...GEÇEN GÜN İSLAM DİNİ BAŞLIĞI ALTINDA BİR SİTEYE BAZI DİNİ KONULARDA BİLGİ ALMAK İÇİN GİRDİM.SİTE AMACININ DIŞINDA KULLANILIYORDU.DİNİMİZDEN KONUŞMAK İÇİN SOHBETE GİRDİM AMA KİMSE YANAŞMADI.KARANTİNADAYMIŞIM GİBİ KAÇTILAR.KADAR ÜZÜLDÜM Kİ... DAHA SONRA BU SİTEYE ÜYE OLDUM VE İYİ Kİ OLMUŞUM ÜYELİĞİM DE RASTGELE OLDU.BEN BAŞKA BİRŞEY ARAKEN ÜYELİK FORMU VS.ŞEYLER ÇIIKTI.VE ŞİMDİ BURADAYIM.ALLAH HERŞEYİ HAKKIYLA EN İYİ BİLENDİR.ARADIĞIM SİTEYİ BULDUM.YARATAN'A EMANET...
Re:
aleyküm selam..hoşgeldin sitemize...umarım herşey senin için hayırlı olur...inş sorularına sitemizden cevap bulabilirsin....tekrar hoşgeldin...öss''ye girekekmişsin ALLAH yardımcın olsun....
...hüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur......kalbi kırık olanın kalbine ALLAH dokunur...
Re:
Aleyküm Selam deniznur. Siteyi beğenmenize çok sevindim, inşaallah sizlerinde katkısıyla daha da güzeleşecektir. Faydalı bilgiler paylaşabilmek duası ile... Allah'a emanet olun
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
Re:
SAĞOLUN MELEK65 VE İNCİ.ARADIĞIM HERŞEYE ULAŞIYORUM BURDAN.
BU SİTEYİ ARKADAŞLARIMA ÖNERİYORUM YAKINDA BİRKAÇ ÜYE DOSTUMUZ DAHA OLACAK ALLAH IN İZNİYLE.BENİM MERAK ETTİĞİM BİRŞEY VAR YAŞINIZI ÖĞRENEBİLİR MİYİM BEN 18 YAŞINDAYIM.
BU SİTEYİ ARKADAŞLARIMA ÖNERİYORUM YAKINDA BİRKAÇ ÜYE DOSTUMUZ DAHA OLACAK ALLAH IN İZNİYLE.BENİM MERAK ETTİĞİM BİRŞEY VAR YAŞINIZI ÖĞRENEBİLİR MİYİM BEN 18 YAŞINDAYIM.