ELİNİZDE 3 TANE GÜL OLSAYDI.....
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- eslemsahra
- Yeni Üye
ELİNİZDE 3 TANE GÜL OLSAYDI.....
Arkadaşalr elinizde 3 tane gül olsaydı kime verirdiniz
ben ilk güllerimi islamiyaşam site yöneticisine vermek istiyorum bize böyle güzel imkanlar sunduğu için
sıra sizde buyrun
ben ilk güllerimi islamiyaşam site yöneticisine vermek istiyorum bize böyle güzel imkanlar sunduğu için
sıra sizde buyrun
Re: ELİNİZDE 3 TANE GÜL OLSAYDI.....
ben ilk gülümü abime vermek isterdim,ikincisini bana rabbimi hatırlatan dostlara(buna islami yaşam sitesi de dahil)üçüncüsünüde saklardım,onu korurdum çoğaltırtım ki güllerin efendisine sunacak bir demet'im olsun.
Re:
Ben kendi adıma çok teşekkür ediyorum..
Benim güllerimden bir tanesi de sana gelsin gülyüzlüm..
Diğer 2 gül de med_cezir'e ve gülferi ablamıza gitsin..
Benim güllerimden bir tanesi de sana gelsin gülyüzlüm..
Diğer 2 gül de med_cezir'e ve gülferi ablamıza gitsin..
Kur'an, yaşantıya asılarak şeytanı savar.Duvara asılarak değil !
- caretta_caretta
- Yeni Üye
Re:
Ben güllerimin bir tanesini Peygamber Efendimiz'e (s.a.v) yaşamış yaşayacak bütün ÜmmetiMuhammed adına verirdim.Diğerini gönlümün sultanı Gavs ıma verirdim. Diğerinide beni karnında tasıyan giymeyip giydiren, yemeyip yediren anneme verirdim.
Re:
birini müdürüme verirdim,bana her zaman abilik yaptığı için...birini kapanmama vesile olan o özel insana,birinide herzaman hayatta tek destekçim anacığıma veriridim!!!
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR..GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATINDAN ZEVK ALIR!!!
Re:
Ooo herkes birilerini gül vermişş ..Benim haberim yok
İslamiyaşam. gül dağıtıyor koşuuuun...
Herkesin elinde bir gül olduğuna göre benim vermeme gerek kalmadı...
Ben güllerimi Efendimiz'i(s.a.v) hiç tanımayan gençlere vermek isterdim..yetmezdi ama olsun yettiği kadar..
İslamiyaşam. gül dağıtıyor koşuuuun...
Herkesin elinde bir gül olduğuna göre benim vermeme gerek kalmadı...
Ben güllerimi Efendimiz'i(s.a.v) hiç tanımayan gençlere vermek isterdim..yetmezdi ama olsun yettiği kadar..
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)