Bugün nasılsın:)
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Re:
Malesef bende son birkaç gündür son derece gerginim. Çok moralim bozuluyor ve çok sinirleniyorum ve en kötüsü; sanki tüm bu yaşadıklarım bi imtihan ve ben onu kaybediyorum ya da bana öyle gibi geliyor... Dua edin arkadaşlar, Allah sabır versin, verdiğine de dayanma gücü versin. Selam ve dua ile inşaallah
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
Re:
Ya ya ben anormalim ya da diğer insanlar.Herkes umutsuz,mutsuz,dokunsam ağlıycak;ben ise mutluyum ve umutluyum.
Ne olusa olsun umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar.Herşey daha güzel olacak.Eeee ne demişler "umut hayatın teknesidir" dimi?Hadi neşelenin biraz sitenin tadı kaçmaya başladı siz mutsuz olunca.
selametle
Ne olusa olsun umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar.Herşey daha güzel olacak.Eeee ne demişler "umut hayatın teknesidir" dimi?Hadi neşelenin biraz sitenin tadı kaçmaya başladı siz mutsuz olunca.
selametle
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)
Re:
EVET KAFKEF KARDEŞİMİN DEDİĞİ GİBİ CANLANIN BİRAZ.KÖTÜYÜM DEDİKÇE DAHA KÖTÜ VE SIKINTILI OLURSUNUZ..BEN BUGUN İYİM ŞÜKÜRLER OLSUN.ALLAH HERKESE İYLİK SAĞLIK VE SIHHAT VERSİN.BAKİ MUHABBETLE..
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
- caretta_caretta
- Yeni Üye
Re:
Onbir ayın sultanı Ramazan ayına bir gün daha yaklaştık Elhamdülillah.. Bu gün bir başka mutlu , huzurluyum.. Maneviyattan olsa gerek..
Re:
Bugün kendimi iyi hissetmiyorum... Sanırım biraz hastayım.Sabahın 6 sında burnum kanayarak uyandım ve öğleden sonra desanede dersim var!
İnşallah yolda bayılıp kalmam.Dua edin bana...
İnşallah yolda bayılıp kalmam.Dua edin bana...
Re:
çok iyi olduğumu soyleyemem ama kotu de degilim.daha doğrusu içimde biirr boşluk var sankiii
HER HAYIRDA BİR ŞER;HER ŞERDE DE BİR HAYIR VARDIR!!!
Re:
ben kendimi gayet zinde hissediyrm bugun... ramazan yaradı bana içimi bir huzur kapladı..
HER HAYIRDA BİR ŞER;HER ŞERDE DE BİR HAYIR VARDIR!!!
- islamsevdasi
- Özel Üye
Re:
Yaw vallaha bugün moralim öyle güzel öyle güzel ki....
Hem kendim mutluyum hem de insanları mutlu etmek istiyorum.
Acaba, oruca alışma günü diye çok uyudum, ondan olabilir mi?
Hem kendim mutluyum hem de insanları mutlu etmek istiyorum.
Acaba, oruca alışma günü diye çok uyudum, ondan olabilir mi?