sıte
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
sıte
selamın aleykum arkadaslar.sezon yogunlugundan dolayı cok arasırada olsa sıteye gırebılıyorum.tabı ne umutlarla guzel beklentılerle,fakat bu gun husranla şaşkınlıkla bu gunun sayfasına baktım bu kadar boş yazı hep bu gunumu buldu .şimdi gulferı kardesım banakızacak ama o kadar bos seylerın arasında bırde gülferı kardesımın bu kımın odası varya .cünkü ben gülferi kardeşimden hep ılım okudum belkı beklentım fazla olabılır .özür dılıyorum.ok gıgı atılsamda dogruyu soylemek zorundayım.ha dıyebılırsınız o zaman gırme bu sıteye .bu nuda saygı ıle karsılarım,ALLAH rahmetını bereketını üzerınızden eksik etmesın.bıraz arastırıp .daha guzel ıslamı bılgı ve belgelerle ugrasırsak etrafımıza bu sıteye gırenlere adımız gıbı beklentılere karşılık verebılırız.tekrar hepınızde özür diliyorum.selam ve dua ıle
Re: sıte
Estağfirullah..
"Mü'min müminin aynasıdır".Yanlışlarımız varsa birlikte düzeltiriz allahın izniyle..
Sitede güncel hayattan konularda var, belki bugün yoğunlukta olmuştur oda size tevafuk olmuş.
"Mü'min müminin aynasıdır".Yanlışlarımız varsa birlikte düzeltiriz allahın izniyle..
Sitede güncel hayattan konularda var, belki bugün yoğunlukta olmuştur oda size tevafuk olmuş.
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
uyarınız için tskkurler bundan sonra daha dikkatli olurum...
HER HAYIRDA BİR ŞER;HER ŞERDE DE BİR HAYIR VARDIR!!!
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Bu tip yazılr yazmadan önce sitemizin kuruluş amacını ve kurallarını okudunuzmu çok merak ediyorum.
Ben sizlere kuruluş amacımızı tekrar hatırlatıyım.
İnternetin zararlı alanlarından insanları uzaklaştırarak , dinimizi güzel birşekilde anlatan, eksiklerimizi gideren ve her alanda müslümanların bilgi paylaşımını sağlayan bir alan oluşturmak ve bu vesile ile bir kişiyede olsa fayda sağlayabilmek.
Sitemiz bu amaçları gerçekleştirebilmek için çeşitli stratejiler belirlemiştir. Bu stratejilerden biraz bahsedicek olursam :
İnternette herkes dini bilgiler aramamakta. Bazı insanlar resim, bazıları haber bazıları ilahi vb birçok husus mevcuttur. Sitemizi açarken bizde çok yönlü olması sebebi ile Menümüzüe bir çok islami bilgi, Hadisi Şerifler , Kuran-ı Kerim Meali ve Dinlemesini , İlahiler Kısmımızı , Dini Hikayeler , Şiirler Bölümümüzü koyduk. Çünkü insanlar aradıklarını bu sitede bulabilsin sadece ana dini bilgilerde değil. Kültürel ve sosyal açıdanda kendilerini geliştirebilsin istedik.
Bu kısımların dışında birde forum kısmı ekledik. Bu bölüm üyelerimizin kendi düşüncelerini paylaşabildikleri alan olarak tanımlanmıştır. Bu kısımdada bir çok kategori bulunmaktadır. Bazen güldüğümüz bazen düşündüğümüz kategoriler mevcuttur. ve Bu kategorilerin içinde binlerce yazı mevcuttur. İslami kategorilerimizdede birçok yazı mevcuttur. Siz bu yazıların hepsini okudunuz mu acaba ? Eğer bu bilgiler size yetersiz geliyorsa gerekli sahih kaynaklardan araştırıp sitemize yazarsanız bizlerde faydalanırız. Acaba bugün belirttiğiniz dini konulardan siz kaçtane açtınız ?
Şuan seyehatte olduğum için çok detaylı yazamıyorum. Bize sunduğunuz eleştirilere istinaden içimdeki cevapları azda olsa belirttim ve sizede bir kaç eleştiri sundum.
Unutmamalıki sitemiz sadece forumdan ibaret değildir.
Saygılarımla
Ben sizlere kuruluş amacımızı tekrar hatırlatıyım.
İnternetin zararlı alanlarından insanları uzaklaştırarak , dinimizi güzel birşekilde anlatan, eksiklerimizi gideren ve her alanda müslümanların bilgi paylaşımını sağlayan bir alan oluşturmak ve bu vesile ile bir kişiyede olsa fayda sağlayabilmek.
Sitemiz bu amaçları gerçekleştirebilmek için çeşitli stratejiler belirlemiştir. Bu stratejilerden biraz bahsedicek olursam :
İnternette herkes dini bilgiler aramamakta. Bazı insanlar resim, bazıları haber bazıları ilahi vb birçok husus mevcuttur. Sitemizi açarken bizde çok yönlü olması sebebi ile Menümüzüe bir çok islami bilgi, Hadisi Şerifler , Kuran-ı Kerim Meali ve Dinlemesini , İlahiler Kısmımızı , Dini Hikayeler , Şiirler Bölümümüzü koyduk. Çünkü insanlar aradıklarını bu sitede bulabilsin sadece ana dini bilgilerde değil. Kültürel ve sosyal açıdanda kendilerini geliştirebilsin istedik.
Bu kısımların dışında birde forum kısmı ekledik. Bu bölüm üyelerimizin kendi düşüncelerini paylaşabildikleri alan olarak tanımlanmıştır. Bu kısımdada bir çok kategori bulunmaktadır. Bazen güldüğümüz bazen düşündüğümüz kategoriler mevcuttur. ve Bu kategorilerin içinde binlerce yazı mevcuttur. İslami kategorilerimizdede birçok yazı mevcuttur. Siz bu yazıların hepsini okudunuz mu acaba ? Eğer bu bilgiler size yetersiz geliyorsa gerekli sahih kaynaklardan araştırıp sitemize yazarsanız bizlerde faydalanırız. Acaba bugün belirttiğiniz dini konulardan siz kaçtane açtınız ?
Şuan seyehatte olduğum için çok detaylı yazamıyorum. Bize sunduğunuz eleştirilere istinaden içimdeki cevapları azda olsa belirttim ve sizede bir kaç eleştiri sundum.
Unutmamalıki sitemiz sadece forumdan ibaret değildir.
Saygılarımla
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
SANA GİRME DEMEYİZ TABİKİ YÜKSEL ABİ AMA OGÜNLÜK OLAN BİŞEY O.HERGÜN ÇOK GÜZEL KONULAR AÇILIYOR VE TAKİP EDİLİYOR.SEN BİRAZ GEÇ GİRİNCE TABİ KONULARIN DIŞINDA KALIYORSUN AMA FORUMDA İSTEDİĞİN KADAR DİNİ VE GÜZEL KONULAR MEVCUT.BENİM AÇTIĞIM KONU İSE FORUMUN KAYNAŞMASI İÇİN BU GİBİ MUHABBETLER LAZIM YANLIŞMI DİYORUM. SİTEDE BİR CANLILIK GÖRÜYORUM OZAMAN İZLENME SAYISI VE CVB SAYISINA Bİ BAKARSANIZ BU GİBİ KONULARIN DA AÇILMASI GAYET İYİ AMA FAZLASI DEĞİL TABİKİ.SİZ BİZİ UYARDINIZ ALLAH RAZI OLSUN.BUNDAN SONRA DAHA DİKKATLİ OLMAYA ÇALIŞIRIZ İNŞALLAH.ÇETİN KARDEŞİMİN DEDİĞİ GİBİ BURASI BİR FORUMDAN İBARET DEĞİLDİR.SELAMETLE.YANİ SORUN YOK..
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
eskıye nazaran
selamın aleykum arkadaslar bende zaten eskıye nazaran kıyalayarak bır elestırıde bulundum.ben kardesınızın anlatmak ıstedıgını çetın kardeş harıç herkes anlamış.mısal vereyım .ben sıteye ılk kez o yazıyı yazdıgım saatte gırmıs olsa ıdım yanı 29.04.2008 tarıhınde öglen vaktı .bu sıte dıkkatımı hıcde cekmez ıdı.şahsım demiyor her zaman aynı tatta konular olsun fakat arka arkaya gelmemesıne dıkkat etmek gerektigini vurguladım.ve dıkkat ettı ısenız arka arkaya kısa bır vaktım olmasına nazaran daha önce okudugum .tasavvuf konularını alıntı da olsa sıteye tasıdım çetın kardeş görmemişsin galiba .yine de bir kişiyi dahi üzdüm moralini bozdum ise özür diliyorum.hakkını helal etmesini rica ediyorum.yanlış yapmış olabilirim.ama o an düşüncelrimle kendi dogrumdu.ALLAH razı olsun inşallah.
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re: cahilim
Yüksel bey bizlerde bilgili insalar değiliz. Hakkınızı helal edin sizde ben o yönde bir eleştiri olarak anladım ve bulunduğum ortamın elverişsizliği sebebi ile cevabımı fazla detaylandıramadım.
Fakat genel olarak dediğim gibi üst üste son açılan konulara bakmaktan ziyade genel forumda dolaşarak konularımızı eleştirmeniz daha yararlı olur bence.
Saygılarımla
Fakat genel olarak dediğim gibi üst üste son açılan konulara bakmaktan ziyade genel forumda dolaşarak konularımızı eleştirmeniz daha yararlı olur bence.
Saygılarımla
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
- OMERUL_FARUK
- Yeni Üye
Re: cahilim
hepimiz herseyi bilecegiz diye birsey yok gunde birsey oyrenirsek ne mutku bize .oyreniriz sonrada gidip oyrendigimizi tatbik ederiz.