Bir yaşıma daha girdim...
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Bir yaşıma daha girdim...
Yeni yaşımı sizin aranızda kutlamaktan dolayı mutluyum.İnşallah 16 değilde 76 yaşıma kadar böyle devam ederiz...
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)
Re: Bir yaşıma daha girdim...
nice imanlı mutlu huzurlu sağlıklı ve paralı yıllara yeni yaşın sana ugur getirsin
Re:
Hepiniz sağolun kardeşlerim çok teşekkür ederim ama ben katılım çok olur sanıyodum.Bi tek 4 kişi mi seviyo beni bu sitede?
En mutlu günümde benim yanımda olan arkadaşlarım: çook sağolun.İyi ki varsınız.Siz ve sizin gibiler benim yaşam kaynağım.Hepiniz benim için çok değerlisiniz.İnşallah herşey gönlünüzce olsun.
Selametle....
En mutlu günümde benim yanımda olan arkadaşlarım: çook sağolun.İyi ki varsınız.Siz ve sizin gibiler benim yaşam kaynağım.Hepiniz benim için çok değerlisiniz.İnşallah herşey gönlünüzce olsun.
Selametle....
Kafkef kardeşim,
Hemen sitem etme bazı sebeblerden dolayı nete giremiyorum. Doğum günü kutlamayı pek sevmem ama, işin içinde sen olduğun için hadi kutluyayım.
Canım kardeşim, Rabbim hayırlı ömürler, ihlaslı ameller nasip etsin...
Sevdiklerinle daima mutlu ve mes'ud etsin...
Selamlarımla... Çiçekler senin için...
Hemen sitem etme bazı sebeblerden dolayı nete giremiyorum. Doğum günü kutlamayı pek sevmem ama, işin içinde sen olduğun için hadi kutluyayım.
Canım kardeşim, Rabbim hayırlı ömürler, ihlaslı ameller nasip etsin...
Sevdiklerinle daima mutlu ve mes'ud etsin...
Selamlarımla... Çiçekler senin için...
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Allah Hayırlı Ömürler Nasit Eder İnşallah.
Geçmiş bir yılın muhasebesini güzelce yapar ders alırsın inşallah.
gülyüzlüm ün belirttiği gibi sitem etme. bazı üyelerimiz siteye herzaman giremiyor. bazen konular fark edilmiyor. Bunlarıda düşün.
Allah a emanet ol
Geçmiş bir yılın muhasebesini güzelce yapar ders alırsın inşallah.
gülyüzlüm ün belirttiği gibi sitem etme. bazı üyelerimiz siteye herzaman giremiyor. bazen konular fark edilmiyor. Bunlarıda düşün.
Allah a emanet ol
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
İletişim: destek@islamiyasam.com
Re:
Kusura bakma Kafkef bende pek doğum günü kutlamam. Ancak sana uzun, hayırlı ömürler dilerim, inşallah Allah kendi yolundan ayırmaz ve hep bu yolda birlikte oluruz. Bu dileğim tüm inanlar içindir! Saygılarımla
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
Re:
Kafkef Ömrüne bereket....
Dün doğmuşsun ama ben yetişemedim.
Rabbim gönlüne göre versin,Hayırlı bir ömür nasibetsin inşallah..
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
Re:
Sağolasın ablacım.Geç olsun da güç olmasın dimi?SIRR yazdı:Kafkef Ömrüne bereket....
Sağol yine de (geç kalmış olsan da )
Şaka yapıyorum.Sakın alınmayasın.Önemli olan yazmandı.Yazmışsın en azından.Yazmayanlar da var dimi yani?
Yazan herkese teşekkür ederim.Hepinize hayırlı akşamlar.
Selametle...