Benden Sonra Kim Gelsin ? Bakmadan Geçmeyin
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Re:
Malesef islam habercisi ben geldim ve son gelişim artık.seni görmek negüzel inşAllah bidaha hiç ayrılmassın..iyisindir inşAllah Rabbim kimseye hastalık keder vermesin..baki muhabbetle..Benden sonra gülyüzlüm gelsin..
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
- islam_habercisi
- Özel Üye
- İletişim:
Re:
BENDE CAGRILMADAN GELDİM:D KABUL OLUNUZSA BENDEN SONRA MEDCEZİR ABİMİZ GELSİN UNUTTUNUZ DİYE KIZMASIN SONRA
ALLAHIM günah bize yakışmadı ama sana AFFETMEK okadar yakışıyorki sen bizi AFFET YARABBİM
-
- Özel Üye
Re:
Ben geldiiiiiiim.
Benden sonra hımmmmmm
ab_uhayat,gulyuzlum,TuAnA,Zulal,GeLincik,Gulferi,Gulyaprak,tuananur,eymen_nur,Berzah,ilennur,BURSALIHOCAM,omerhattab,salih,umutlu,yuksel,
islam_habercisi,Beria.....................................ve ismini şu an unuttuklarım
Hepiniz gelin bence
Benden sonra hımmmmmm
ab_uhayat,gulyuzlum,TuAnA,Zulal,GeLincik,Gulferi,Gulyaprak,tuananur,eymen_nur,Berzah,ilennur,BURSALIHOCAM,omerhattab,salih,umutlu,yuksel,
islam_habercisi,Beria.....................................ve ismini şu an unuttuklarım
Hepiniz gelin bence
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
Re:
yettim gariiiiiiiiiiii.....!!!!!
sağolasın sh3ym4....
ay uzay mekiğine seslenir gibi hissettim birden....
gizli istanbul aşığı....
benden sonra kim gelsiiiiinnn..
şimdi..... "beni mi yazdılar acaba" diye gelip okuyoruz ya, bu yazıyı kim okursa ben geldim desin...
sağolasın sh3ym4....
ay uzay mekiğine seslenir gibi hissettim birden....
gizli istanbul aşığı....
benden sonra kim gelsiiiiinnn..
şimdi..... "beni mi yazdılar acaba" diye gelip okuyoruz ya, bu yazıyı kim okursa ben geldim desin...
basitler iftira eder,acizler şikayet eder,asiller de idare eder...