BABAMIZI KAYBETTİK...
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- hakandidinir
- Özel Üye
BABAMIZI KAYBETTİK...
Yaklaşık bir aydan bu yana süren bekleyişimiz gözümüzün nuru biricik babamızın vefatı ile noktalandı. Dualarını bizlerden esirgemeyen tüm gönül dostlarına şükranlarımı sunarım. Dualarınıza her daim talip olan HAKAN DİDİNİR.
RAHMANA EMANET OLUNUZ.
RAHMANA EMANET OLUNUZ.
Re:
İnnalillahi ve inna ileyhi raciun....
Her nefis ölümü tadıcıdır. Kıyamet günü elbette ecirleriniz eksiksizce ödenecektir. Kim ateşten uzaklaştırılır ve cennete sokulursa, artık o gerçekten kurtuluşa ermiştir. Dünya hayatı, aldatıcı metadan başka bir şey değildir. (3/185)
Yüce Kuran'ı Kerimimiz bizlere böyle buyuruyor, bizlerde amenna ve sadakna diyoruz...
ALLAHTAN SABIR DİLİYORUM ABİCİM BABANIZA RAHMET...
Her nefis ölümü tadıcıdır. Kıyamet günü elbette ecirleriniz eksiksizce ödenecektir. Kim ateşten uzaklaştırılır ve cennete sokulursa, artık o gerçekten kurtuluşa ermiştir. Dünya hayatı, aldatıcı metadan başka bir şey değildir. (3/185)
Yüce Kuran'ı Kerimimiz bizlere böyle buyuruyor, bizlerde amenna ve sadakna diyoruz...
ALLAHTAN SABIR DİLİYORUM ABİCİM BABANIZA RAHMET...
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Hakan abi başınız sağolsun.
Allah sabır versin.İnşallah mekanı cennet ve Rabbimizin sevdiği kullardan olur.
Görüşmek üzere
Allah sabır versin.İnşallah mekanı cennet ve Rabbimizin sevdiği kullardan olur.
Görüşmek üzere
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
İletişim: destek@islamiyasam.com
Re:
Geç kaldığım için özür dilerim Hakan kardeşim. Rabbim (c.c.) sizlere ve ailenize sabırlık merhuma Rabbim (c.c.) 'den Rahmet diliyorum.
Ayrıca Yasini şerif okuyorum. Allah'ım kabul etsin bu günahkâr kulunun okuduğu sureyi.. Dualarım sizle....
Ayrıca Yasini şerif okuyorum. Allah'ım kabul etsin bu günahkâr kulunun okuduğu sureyi.. Dualarım sizle....
basınız sagolsun
ALLAH rahmet etsın kardesım.uzuntunu paylasıyor sızlere sabır ,merhuma ALLAH ın rahmet magfıret,ve sefkatını dılıyoruz ınsallah .Bır buyuk agabeyımız Muhsın YAZICIOGLU nun dedıgı gıbı dotlarımızın dugununde sevınclerıne katılırız sevınçlerı cogalsın dıye cenazelerıne katılırız uzuntulerını paylasırız uzuntulerı azalsın dıye .Uzuntulerınızı paylasıyor .tekrar ALLAH tan rahmet dılıyoruz.ayrıca amel defterının kapanmadıgını dusunuyorum senın gıbı evladı oldugu ıcın.bu arada senın yaptıgın ve yapacagın her ıyı amel hem sana hemde merhuma kazandıracak ınsallah.
- hakandidinir
- Özel Üye
Re: basınız sagolsun
HER DAİM DUALARI İLE YANIMDA OLAN VE DESTEKLERİNİ BENDEN ESİRGEMEYEN TÜM GÖNÜL DOSTLARIMA ŞÜKRANLARIMI SUNARIM
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
RAHMANA EMANET OLUNUZ
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
RAHMANA EMANET OLUNUZ
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re: basınız sagolsun
BENE ÖLEN MERHUMA ALLAHTAN RAHMET GERİDE KALANLARINADA SABIRLAR VEED BAŞ SAGLIGI DİLİYORUM ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN BİZLEREDE ÖLMEDEN ÖNCE ÖLMEYİ NASİP EYLESİN AMİN