küçük bir rica...

Sitemizle İlgili Olumlu yada Olumsuz Eleştiri ve Önerileriniz

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

DeRyA
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

küçük bir rica...

Mesaj gönderen DeRyA »

s.a. arkadaşlar aranıza katılalı çok az oldu ama bu küçük ricamı yanlış anlamazsınız umarım :oops: sitenin içerigi harika herşey çok hoş yanlız bebek resimleri çiçek komik resimler vs. bunlara benzer şeyleri yüklemek için bi başlık yok sitede paylaşımda bulunmka istiyorum ama başlık olmadıgından kalıyo yetkili arkadaşlar bişeyler yapabilrlermi acaba buna..?

birde serbeste kürsüyü bulamıyorum ben alttaki geçiş yap bölümünden serbest kürsüyü tıkladıgımda hep hata veriyo açılmıyo bu benlik bi sorunmu yoksa kimsedemi açılmıyo..?
EY SEVGİLİ! Şimdilik aşk bana, güzellik sana nasib olmuş, bilmiş ol ki bunlar bize ِdünç verilmiştir. Yoksa ne o güzellik senindir, ne de bu aşk benim  
Med_Cezir
İslamiYasam Genel Sorumlusu
İletişim:

Mesaj gönderen Med_Cezir »

Aleykum Selam Derya Hanım. İsteğiniz Doğrultusunda Serbest Kürsü Başlığı Altına Resimler diye alt kategori açılmıştır.
2- Geçiş Yap Kısmında Ana Başlıklara Degilde, alt başlıklara tıklarsanız geçiş yapar. Örneğin Bilgilenelim genel başlıgı altındaki. Dini Hikayeler alt başlıgına.

Umarım Açıklayıcı olmuştur. Hoşçakalın
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
DeRyA
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Mesaj gönderen DeRyA »

allah razı olsun kardeşim
EY SEVGİLİ! Şimdilik aşk bana, güzellik sana nasib olmuş, bilmiş ol ki bunlar bize ِdünç verilmiştir. Yoksa ne o güzellik senindir, ne de bu aşk benim  
Kullanıcı avatarı
fakir33
Yeni Üye
Yeni Üye

Re:

Mesaj gönderen fakir33 »

s.a. arkadaşlar emek verenlerden ALLAH razı olsun. dini hikayeler, kıssalar kaynak belirtilerek yazılırsa çok daha güzel olur.zira dini site diye hikayeleri kıssaları sohbet konusu yapan arkadaşlar mesuliyet altına girmemiş olur.nacizane kusura bakmayın.ha bu arada yeniyim inş.bu yolda sizlerle müdavim oluruz. cümlemize selametler.
Kullanıcı avatarı
gulyuzlum
Özel Üye
Özel Üye

Mesaj gönderen gulyuzlum »

Aramıza hoşgeldiniz fakir33 kardeşim.Çok güzel ifade etmişsiniz.Tabiki kaynak belirtilerek yazılmış olsa daha güvenilir olur ve mesuliyet altına girmemiş oluruz.Aramıza renk kattınız, değerli paylaşımlarınızı bekliyoruz kardeşim.selametle.
Yolun düşer, Medine’yi münevvereye uğrarsan  Var Yeşil Ravza’yı gör seher yeli.  Yüzüm, imkânım yok, beni sorarsan  Yakar ciğerimi, kor seher yeli..
Kullanıcı avatarı
suigeneris
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen suigeneris »

KÜÇÜK BİR RİCAM VAR,
HENÜZ YENİYİM AMA....
İLAHİLERİ ŞİMDİDEN BİTİRDİM.ACABA İLAHİ SAYISINI ÇOĞALTMAYI DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ?
Med_Cezir
İletişim:

Re:

Mesaj gönderen Med_Cezir »

İleriki zamanlarda ilahilerin sayısını artırabiliriz.
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com

“Eleştirileriniz” sayfasına dön