Benden Sonra Kim Gelsin ? Bakmadan Geçmeyin
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Benden Sonra Kim Gelsin ? Bakmadan Geçmeyin
SIMDI TAHMIN YÜRÜTÜCEZ BAKALIM KIM TUTTURACAK ;
ARKADAN GELEN ÜYE KIM??
BASLIYORUM BENDEN SONRA YAZAN ÜYE GÜLYAPRAK ABLA OLSUN.
ARKADAN GELEN ÜYE KIM??
BASLIYORUM BENDEN SONRA YAZAN ÜYE GÜLYAPRAK ABLA OLSUN.
Re: yeni bir oyuna varmısınız
eweeeeett..Kalbi temiz ablamın..
Benden sonrakii hımmmmmm???
Tuana olsun
Benden sonrakii hımmmmmm???
Tuana olsun
AY CANIM EVET BENİM SEVEN İNSAN NASIL BELLİ EDİYO KENDİNİ GÜLYAPRAK ABLA SENİNDE ALACAĞIN OLSUN BENİ SÖYLEME SEN.BENDEN SONRA Kİ BERİA ABLAM YA DA MED_CEZİR OLABİLİR
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
ya arkadaşlar bırakın Allah aşkına... herkes acaba ben miyim, ayıp olmasın yazayım, diye açıp okuyup okuyup bırakmış, kaç kez okunmuş kaç yorum var bakabilirsiniz....mesela ben; ne zamandır bekliyom beni kim yazacak diye yawf
med cezir kardeşi bile beklemedim baksanıza....ama iyi bir pas olmuş ben de benden sonra yorum yazmak zorunda kimi bırakayıııııım;zülal yada hakandidinir bey...madem usul böyle..
yada durun everen43. yada ertuğrul, yada alperen, yada suriyeli arkadaş, yada yemliha....yada....
nasıl yeterince gıcık olabildim mi....
ben eski üyelerinde arasıra uğramasını isterdim, mesela ben geldim dese yeşil nasıl olurdu....
med cezir kardeşi bile beklemedim baksanıza....ama iyi bir pas olmuş ben de benden sonra yorum yazmak zorunda kimi bırakayıııııım;zülal yada hakandidinir bey...madem usul böyle..
yada durun everen43. yada ertuğrul, yada alperen, yada suriyeli arkadaş, yada yemliha....yada....
nasıl yeterince gıcık olabildim mi....
ben eski üyelerinde arasıra uğramasını isterdim, mesela ben geldim dese yeşil nasıl olurdu....
o meraklı yine ben..
Beria abla haklısınn kanımca
Beria abla haklısınn kanımca
Eywahh benden sonra gelecek olanın ismini unutmuşum..İsmi yok diye yorum yapmadan gitmesin kimse Ama illaki isim vermek gerekiyorsa..
med_cezir olsun.
med_cezir olsun.
NE YAZIK Kİ MED_CEZİR OLMIYCAK CANIM KAYIP KENDİSİ HAKAN ABİMLE BERABER KAYIP İLANI VERİCEZ BENDEN SONRAKİ ARKADAŞ IMM KİM OLABİLİR ZULAL ABLA OLABİLİR Mİ ACABA
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
ya illaki ismi yazan olmayabilir baskasıda yazssın mesala tutmadı ama ben yazayımda dıyebılır.arkadaşlar bakıyorumda siteye belli kişiler ugruyor diger üyeler nerde acaba bılmıyorum.biraz katılım çok olsun lütfen.
evet gülferi ben de bunu vurgulamak istemiştim...