evet... hayır....
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
evet... hayır....
arkadaşlar çok hoş bi oyun alttaki üyeye soru sorucaksınız ama sadece evet yada hayır diyebilecegi sorular olucak hadi bakalım başlıyoruz eminim çok eglenicez...
bu sitede olmaktan memnunmusun..?
bu sitede olmaktan memnunmusun..?
EY SEVGİLİ! Şimdilik aşk bana, güzellik sana nasib olmuş, bilmiş ol ki bunlar bize ِdünç verilmiştir. Yoksa ne o güzellik senindir, ne de bu aşk benim
evet kılıyorum ama rabbim kabul ediyormu etmiyormu bilmiyorum hani beyazıdi bestami hazretleri rabbım sana laıkıyle ibadet yapıyormuyum yoksa beyazıde yakışır bir ibadetmi yapıyorum diye kendi kendi sorarmışsonra şöyle dua edermiş" rabbim sana layık ibadetler yapabilmek nasip et "yüce rabbim inş kendine yakışır ihlaslı ibadetler yapmak nasip eder cümlemize..
benim sorumda ıııııııııııııne sorsam
encok sevdiği ezgi veya ilahi
benim sorumda ıııııııııııııne sorsam
encok sevdiği ezgi veya ilahi
evettttttttt var allaha şükür ki var... HOCAMMM
ben hocamla arkadaş gibiyim dost gibiyim allah benim ömrümden alıp onunkne katsın katsınki benim gibi cahilleri egitmeye devam etsin...
kuran okumayı biliyomusun..?
ben hocamla arkadaş gibiyim dost gibiyim allah benim ömrümden alıp onunkne katsın katsınki benim gibi cahilleri egitmeye devam etsin...
kuran okumayı biliyomusun..?
EY SEVGİLİ! Şimdilik aşk bana, güzellik sana nasib olmuş, bilmiş ol ki bunlar bize ِdünç verilmiştir. Yoksa ne o güzellik senindir, ne de bu aşk benim
Re:
Evet olmazmı...şükür ki var.
Üzdüğünüz için pişman olduğunuz biri var mı?
Üzdüğünüz için pişman olduğunuz biri var mı?
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)