BUYRUN BAKALIM TUTTUMU TUTMADI MI?
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
BUYRUN BAKALIM TUTTUMU TUTMADI MI?
Bu oyun aslında birçoğumuza tanıdık gelecektir...
Neyse ben kuralları bilmeyen arkadaşlar için kısaca anlatayım
Kural şudur: Alttaki arkadaş hakkında bir tahminde bulunulacak ve o da bunun tutup tutmadığını söyledikten sonra kendisinden sonraki arkadaş için bir tahminde bulunacak ve bu böyle devam edecek inş
Bismillah diyip başlayayım bakalım
Alttaki arkadaş islamisite.com hayranııı
tuttu mu?
Neyse ben kuralları bilmeyen arkadaşlar için kısaca anlatayım
Kural şudur: Alttaki arkadaş hakkında bir tahminde bulunulacak ve o da bunun tutup tutmadığını söyledikten sonra kendisinden sonraki arkadaş için bir tahminde bulunacak ve bu böyle devam edecek inş
Bismillah diyip başlayayım bakalım
Alttaki arkadaş islamisite.com hayranııı
tuttu mu?
Elimde şehadet karanfillerim Yıllardır umutla bekler gözlerim Ecelim sararken güvercin kanat Alnıma yazılır ölümsüz ayet Kalbimde başlarken bir yeni hayat Rüzgarlar fısıldar şehit, şehâdet...
Re:
tuttu:)) çok şükür bencilliği sevmeyenlerdeniz..Benden sonraki arkadaş 5 vakit namazındadır!
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
Re:
Evet RABBİME şukurler olsun.Rabbim feyzinden nurundan istifade edenlerden eylesin.Benden sonraki arkadaş hımmmmmmmm vefalı birisi dostunu arkadaşını düşünen ve seven.
Testiyi doldurmak için çeşmeyi bulmak gerek. Hizmet nimettir, Rabbim (c.c.) hizmetlerinde muvaffak eylesin.!!
AMİN İNŞ.AMA SORU SORMAMIZ GEREKİYODU UNUTTUK SANIRIM RAWDA42 KARDEŞİM.
ALTTAKİ KARDEŞİM KURAN OKUMASINDAN BÜYÜK HAZ ALIR
TUTTU MU?
ALTTAKİ KARDEŞİM KURAN OKUMASINDAN BÜYÜK HAZ ALIR
TUTTU MU?
Elimde şehadet karanfillerim Yıllardır umutla bekler gözlerim Ecelim sararken güvercin kanat Alnıma yazılır ölümsüz ayet Kalbimde başlarken bir yeni hayat Rüzgarlar fısıldar şehit, şehâdet...
Re:
harikasın nazen...
Rabbim Halil-İbrahim bereketi versin...
benden sonra gelen dostummm...??? aman Allah'ım tam bir mücadeleci, hayırlı idealleri için engel tanımıyor tutmayın onu...sizi bile tanımaz...
ne dersin dostum tuttu mu...
Rabbim Halil-İbrahim bereketi versin...
benden sonra gelen dostummm...??? aman Allah'ım tam bir mücadeleci, hayırlı idealleri için engel tanımıyor tutmayın onu...sizi bile tanımaz...
ne dersin dostum tuttu mu...